![]() |
Αγαπητοί γονείς
Τα παιδιά πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στις πλατφόρμες e-class και e-me στις οποίες δουλέψαμε κατά κύριο λόγο πέρυσι, για να λαμβάνουν τις εργασίες που θα τοποθετούν εκεί οι εκπαιδευτικοί. Αυτό έχει ονομαστεί «ασύγχρονη» εκπαίδευση σε αντιδιαστολή με τη «σύγχρονη» εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιείται στην πλατφόρμα webex με τις καθημερινές τηλεδιασκέψεις τις οποίες έχουμε ήδη αρχίσει.
Πρέπει λοιπόν να βρείτε το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό (password) του παιδιού τα οποία είναι ατομικά και ίδια με αυτά που χρησιμοποιούσατε πέρυσι, στην προηγούμενη καραντίνα. Όποιοι έχουν χάσει ή ξεχάσει τα στοιχεία αυτά παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το δάσκαλο της τάξης.
Με αυτά τα δύο στοιχεία (όνομα χρήστη και κωδικό) μπορείτε να εισέρχεστε τόσο στην e-class όσο και στη e-me. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάθε εκπαιδευτικός, δάσκαλος ή ειδικότητα, έχει κατασκευάσει τη δική του διαδικτυακή τάξη την οποία πρέπει να επισκέπτεστε για να βλέπετε τις εργασίες που έχει βάλει στα παιδιά. Οι επισκέψεις στις πλατφόρμες μπορούν να γίνονται όποια ώρα εσείς επιλέξετε και σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο που έχει ο κάθε ένας . Οι εργασίες θα μπαίνουν μετά από εξαγγελία του εκπαιδευτικού κατά τη διάρκεια των καθημερινών ζωντανών τηλεδιασκέψεων που πραγματοποιούνται στην πλατφόρμα webex («σύγχρονης» εκπαίδευσης)
Για διευκόλυνση της λειτουργίας της ασύγχρονης εκπαίδευσης, παραθέτουμε παρακάτω κατάλογο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας και δίπλα στο όνομα την πλατφόρμα που έχει ο καθένας επιλέξει για να «ιδρύσει» την διαδικτυακή του τάξη:
Κλάδου Μαρία: e-class
Αραβανή Νάντια: e-class
Μαράκη Στέλα: e-me
Καλαντζάκης Μανόλης: e-class
Χαρίση Άννα: e-class
Σαπουνά Ελένη: e-class
Κτιστάκη Φαίη: e-class
Πετράκης Γιώργος: e-class
Σαββιδάκης Μανόλης (γυμναστικής): e-class
Τσάβου Αγγελική (αγγλικών): e-class
Μπακιρτζή Σοφία (εικαστικών): e-class
Αναστασία Βόλκου (ΖΕΠ): e-class