Τα παραθύρια μας φεγγοβολούνε!

Τώρα που μπήκε ο Δεκέμβρης, ο μήνας ο γιορτινός, η γειτονιά παραξενεύεται να βλέπει σχεδόν κάθε βράδυ φωτισμένο το Μποδοσάκειο και διάφορους να μπαινοβγαίνουν!

Οι ρεπόρτερς της σελίδας μας παρακολούθησαν ενδελεχώς τη βραδινή κίνηση για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ετοιμάζεται το σχολείο για το χριστουγεννιάτικο παζάρι και μεγάλος αναβρασμός επικρατεί σε γονείς, δασκάλους και παιδιά.

Η κ. Σοφία των εικαστικών, στολίζει τους διαδρόμους και τους πάγκους που θα μπουν τα αντικείμενα.

Η κ. Ελένη της Β΄τάξης φτιάχνει χριστουγεννιάτικα κεριά και διακοσμητικά από φυσικά υλικά.

Η κ. Μαρία της Ε΄τάξης πλέκει στολίδια και Αγιοβασιλάκια με το βελονάκι.

Η κ. Στέλα της Α΄τάξης φτιάχνει στεφάνια με χαρούπια.

Η κ. Αγγελική των Αγγλικών πλέκει κάτι καταπληκτικές τσάντες.

Η κ. Φαίη, η διευθύντρια, φτιάχνει ημερολόγια.

Κι ύστερα είναι και οι «προεδρίνες»… δηλαδή το καινούργιο Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που αποτελείται από 5 δραστήριες και γεμάτες ιδέες γυναίκες: Χρύσα Βασιλοκωνσταντάκη, Αντρέ Στρατάκη, Μαρία Βουκυκλάρη, Ιωάννα Γιακουμάκη, Άννα Πόκα και Ζωή Αναστασάκη. Αυτές λοιπόν οι  κυρίες δεν κάθονται φρόνιμα ούτε λεπτό! Οργάνωσαν εργαστήρια για κατασκευές στα οποία συμμετείχαν πολλοί γονείς και έφτιαξαν ωραία πράγματα : χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, σαπούνια, γλυκά, κεντήματα, κεραλοιφές, σπιτικά λικέρ και… και… και… πολλά άλλα!

Όλοι πολύ ευχαριστημένοι φαινότανε  γιατί όπως δήλωσαν και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα μας, μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους, πέρασαν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες αλλά και έμαθαν πολλά πράγματα!