ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ… BY BUS

Χρόνια τώρα, δεκαετίες θα λέγαμε, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου μεταφέρει τους μαθητές των σχολείων του Ηρακλείου στις εκπαιδευτικές εξορμήσεις τους αλλά και στις μεγαλύτερες εκδρομές τους.

Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για εκδρομή με λεωφορείο! Σήμερα θα μιλήσουμε για το περιοδικό «BY BUS».

Πρόκειται για το περιοδικό που εκδίδει το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, το οποίο διανέμεται δωρεάν και μπορεί να το βρει κανείς σε όλους τους σταθμούς αλλά και μέσα στα λεωφορεία. Με την ποικίλη θεματολογία του συντροφεύει τους ταξιδιώτες μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στο τεύχος της  Άνοιξης 2019, υπάρχει ένα δισέλιδο αφιέρωμα στο σχολείο μας με τον τίτλο «Μποδοσάκειο: ένα σχολείο, μια ιστορία«!

Η δημοσιογράφος κ. Μαρία Γιαμπουλάκη παρουσιάζει την ιστορία αλλά και την πολυσήμαντη δράση του σχολείου μας σήμερα, μέσα από μια συνέντευξή της με την διευθύντριά μας κ. Φαίη Κτιστάκη.

Αν λοιπόν ταξιδέψετε με το ΚΤΕΛ φέτος την Άνοιξη, ψάξτε το περιοδικό BY BUS, και στη σελίδα 42  διαβάστε το άρθρο για το Μποδοσάκειο.

Εμείς εδώ θα αναδημοσιεύσουμε την τελευταία παράγραφο της συνέντευξης όπου η κ. Φαίη λέει:

«Αγαπώ το σχολείο μου όπως και οι συνάδελφοί μου που είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Κανείς δε θέλει να φύγει και να πάει σε άλλο σχολείο. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε το όμορφο έργο μας στο Σχολείο μας μέχρι να λήξει η θητεία μας.»

Κι εμείς κ. Φαίη μαζί μ’ εσάς, το ευχόμαστε και το ελπίζουμε!